fbpx

Válságálló Befektetési Stratégiák 2021

.

Előadó: 

Braun Rita

18 éve pénzügyekkel foglalkozik, de nem elkötelezett „ügynökként”. Ez idő alatt  a tárgyalásokon és az ügyfelein keresztül rálátott legalább 10-12.000 magyar ember pénzügyi szokásaira, a sajátját is beleértve. Ebbe  beletartoztak pénzügyi termékeik is, azok használhatósága és valós eredményeik. Nem csak könyvekből, pénzügyi cégek, iskolák oktatásaiból, hanem életutak ezreiből és sok-sok termék elemzéséből leszűrve. 

Ez a tapasztalat magában foglalja az ingatlanok, nemesfémek, értékpapírok(kötvény, részvény, befektetési alap, stb…) hitelek , biztosítások, banki konstrukciók, Crypto valuták és minden egyéb, vagyonépítéssel kapcsolatos pénzügyi és nem kifejezetten pénzügyi termékek történetét, eredményeit és az emberek, vállalkozások életére gyakorolt hatását.

Kialakult egy nagyon letisztult egyedi tervezés, termékpaletta és kritérium rendszer, ami biztonsággal és jól működik a valóságban is.

Ezzel egy időben megkereste azokat a termék típusokat, tervezési és vagyon építési koncepciókat, amik tényleg működőképesek…nekünk. 

Az előadás témája:

Hogyan építhet bárki egy jól működő befektetési portfóliót?

Amennyiben szeretnéd felvenni a kapcsolatot Braun Ritával a braun.rita38@gmail.com e-mail címre írhatsz neki!

A videót pedig itt indíthatod!

Lemaradtál valamelyik előadásról? Vagy szeretnéd megtartani mindegyiket, hogy újra visszanézhesd?

Az összes felvétel a tiéd lehet + 2 ajándék bónusz 90% kedvezménnyel!

Ha még nem tetted, válaszd az EXTRA csomagot!

Hogy tetszett a videó? Oszd meg a véleményed a kommentek között!