fbpx

Válságálló Befektetési Stratégiák 2021

.

Előadó: 

Guttmann Tamás

52 éves, 1986 óta házas, 6 gyermek édesapja. 13 évet élsportolt taekwon-do edzőként és versenyzőként, 2 évig vezette a Taekwon-do válogatottat. Első vállalkozása egy sportruházatot gyártó cég volt, ahol maga is megtanult varrni és filmnyomni. Sok évet termékértékesítéssel foglalkozott üzletkötőként. Sokat tanult a kereskedelmi hálózatépítésről. A 90-es évek végén a Quelle áruház bemutató üzletét vezette Budapesten feleségével. Ezután elcsábította őt a világ legnagyobb bankja a Citibank, ahol kiemelt ügyfelekkel foglalkozott és sztárüzletkötővé vált.
Majd megalapította saját pénzügyi vállalatát a Harewood cégcsoportot és az évek alatt jelentős finanszírozáshoz segített több mint 120 magyar vállalatot a KKV szektorban.

Több pénzügyi terméket fejlesztett ki, amelyeket a bankok ma is használnak. Az egyik ilyen konstrukcióval 12 milliárd forint forgalmat bonyolított le 3 év alatt. Foglalkozott szállodák fejlesztésével és projektmenedzseléssel. Megtanult vitorlázó repülőgépet vezetni, az utóbbi 15 év során profi fotóssá vált és elvégzett egy Teológiai Akadémiát. 12 éve kutatja az élet és a Föld eredetét és előadásokat tart ebben a témában.

Jelenleg a Safis cégcsoport egyik alapító tulajdonosa és vezérigazgatója. A cégcsoport találmányok felkarolásával és menedzselésével foglalkozik és világsiker-várományos startup vállalatokat hoz létre. Rendszeresen sportol és fotóz. A tanulást sohasem hagyja abba. Most éppen műkorcsolyázni tanul, amit 51 évesen kezdett el. Hihetetlen energiája van, mindig biztat és bátorít embereket, a munkatársai és ismerősei többnyire mosolyogni látják.

Az előadás témája:

Startupok – KAMU vagy VALÓSÁG?

Az előadó ajánlata az Válságálló Befektetési Stratégiák 2021 online konferencia résztvevőinek:

Ha szeretnél többet megtudni a STARTUP befektetésekről, kérd a Safis csoport információs csomagját, illetve fel is tudsz iratkozni a “Hogyan lesz Önből sikeres befektető?” díjmentes mini tanfolyamra:

A videót pedig itt indíthatod!

Lemaradtál valamelyik előadásról? Vagy szeretnéd megtartani mindegyiket, hogy újra visszanézhesd?

Az összes felvétel a tiéd lehet + 2 ajándék bónusz 90% kedvezménnyel!

Ha még nem tetted, válaszd az EXTRA csomagot!

Hogy tetszett a videó? Oszd meg a véleményed a kommentek között!