fbpx

Válságálló Befektetési Stratégiák 2021

.

Előadó: 

király norbert

Hazánk első kreatív ingatlanbefektetésekkel foglalkozó szabadegyetemének, az Online Ingatlan Akadémiának, valamint a Milliomosinas Befektetői Klub alapítója. Továbbá a Valósítsd meg minden álmod INGATLANBEFEKTETÉSEK segítségével! című könyv szerzője – és a Válságálló Befektetési Stratégiák 2021 online konferencia házigazdája.

Már egészen fiatalon is nagyon izgatotta a passzív jövedelemépítés, a befektetési jövedelem és az anyagi függetlenség témaköre. Hazánkban abban az időben még szinte ismeretlennek számított ez a terület, de ő ösztönösen ebbe az irányba orientálódott. Sajnos 20-25 évvel ezelőtt nem igazán lehetett mentorokat, könyveket vagy tanfolyamokat találni ebben a témában. Őt is elsősorban az élet nevelte. A gyakorlati tapasztalatokban hisz, ennek következtében keményen megfizette a tanulópénzt. A nulláról – vagy inkább mínuszból – vált újra sikeressé – kétszer is! Jelenleg is több ingatlanbefektetési projektje fut három országban és két fintech cég sikereinek kovácsolásában is jelentős szerepet vállalt.

Több mint 15 éve segíti hallgatóit és klubtagjait, hogy nekik ne kelljen olyan hullámzó életutat bejárniuk, mint neki kellett. Előadásaival, oktatóanyagaival, írásaival az elsődleges célja egy használható, gyakorlatias tudás átadása, amely segítségével valós befektetési jövedelem generálható.

Az előadás témája:

Hogyan légy szabad ember befektetések segítségével?

A videót pedig itt indíthatod!

Lemaradtál valamelyik előadásról? Vagy szeretnéd megtartani mindegyiket, hogy újra visszanézhesd?

Az összes felvétel a tiéd lehet + 2 ajándék bónusz 90% kedvezménnyel!

Ha még nem tetted, válaszd az EXTRA csomagot!

Hogy tetszett a videó? Oszd meg a véleményed a kommentek között!