fbpx

Válságálló Befektetési Stratégiák 2021

.

Előadó: 

Schlingloff Sándor

Sándort mára sokan a professzionális online marketing hazai atyjaként tartják nyilván, aki zseniálisan ötvözi a konzervatív, eredmény-orientált értékesítési szemléletet a csúcstechnológiák és merész, kreatív marketing megközelítésekkel.

Egyike volt az elsőknek Magyarországon, aki ötvözte a professzionális offline és online marketing lehetőségeit. Összekapcsolva reklámfilmes, direkt értékesítési és rendszer-fejlesztési tapasztalatait az Internet adta vadonatúj lehetőségekkel rendkívül eredményes megoldásokra jutott.
Közel 20 éves, több száz ügyféllel szerzett tapasztalat – ahol minden elköltött pénznek rövid, de legalább középtávon bevételeket kellett hoznia – az egyik legfelkészültebb marketing szakemberré tette őt a piacon. Közel egy tucat bevezető kampány, teljesen és részben automatizált értékesítési folyamatok, sőt a személyes értékesítés hatékonyságával értékesítő interaktív videó értékesítési rendszer kidolgozása is az Ő nevéhez fűződik.
Sándor önképzési rendszerei, tanfolyamai és videó és hanganyagai sokáig piacvezetők voltak az online marketing képzések világában. Cégreform Program néven barátjával talpra állított cégvezetői egyetem az elsőnek számított Magyarországon, ahol a Rendszermarketing cégfejlesztési know-howt tanították.

Sándor az elmúlt években Startup vállalkozások támogatásával foglalkozik a Safis cégcsoportnak marketing vezetőjeként.

Az előadás témája:

Kinek való és kinek NEM a startup vállalkozásokba való befektetés?

Az előadó ajánlata az Válságálló Befektetési Stratégiák 2021 online konferencia résztvevőinek:

Ha szeretnél többet megtudni a STARTUP befektetésekről, kérd a Safis csoport információs csomagját, illetve fel is tudsz iratkozni a “Hogyan lesz Önből sikeres befektető?” díjmentes mini tanfolyamra: 

További információ az információs csomagról és a mini-tanfolyamról

A videót pedig itt indíthatod!

Lemaradtál valamelyik előadásról? Vagy szeretnéd megtartani mindegyiket, hogy újra visszanézhesd?

Az összes felvétel a tiéd lehet + 2 ajándék bónusz 90% kedvezménnyel!

Ha még nem tetted, válaszd az EXTRA csomagot!

Hogy tetszett a videó? Oszd meg a véleményed a kommentek között!