fbpx

Válságálló Befektetési Stratégiák 2021

.

Előadó: 

Schmidt Kálmán

1968-ban születtett Pécsett. Ott végezte az alapfokú iskolát.

1986-tól Németországban élt. Felsőfokú tanulmányait a nürnbergi egyetemem végezte, ahol 1994-ben közgazdász diplomát szerezett. Az egyetem után egy berlini gazdaságkutató intézetben szerezte első munkatapasztalatait, majd onnét egy nemesfémipari vállalatcsoporthoz vezetett az útja. Itt csöppent a nemesfémek, főként az arany vonzásába, amely szakmailag azóta is rabul ejti.

1999-ben tért vissza Magyarországra, hogy az addig szerzett munkatapasztalatait saját vállalkozásában kamatoztathassa tovább. Az azóta eltelt 20 évben az induló egyszemélyes Kft-ből egy Magyarországon kívül Romániában, Szlovákiában és Csehországban is jelenlévő kisebb cégcsoport nőtte ki magát, amelynek zászlóshajója a Magyar Aranypiac Kft. Ez a vállalkozás egyfelől magánszemélyeknek kínál szolgáltatásokat, főként befektetési nemesfémek fizikai adás-vételét, valamint nemesfémipari vállalkozások számára a tevékenységükhöz szükséges alapanyagok széles vertikumát.

Az előadás témája:

Nemesfémbefektetési stratégiák

Az előadó ajánlata az Válságálló Befektetési Stratégiák 2021 online konferencia résztvevőinek:

Ha érdekel a fizikai formában való befektetési arany vásárlás, és a legfrissebb elemzések és aranypiaci információk, akkor látogasd meg az Aranypiac oldalát.

A videót pedig itt indíthatod!

Lemaradtál valamelyik előadásról? Vagy szeretnéd megtartani mindegyiket, hogy újra visszanézhesd?

Az összes felvétel a tiéd lehet + 2 ajándék bónusz 90% kedvezménnyel!

Ha még nem tetted, válaszd az EXTRA csomagot!

Hogy tetszett a videó? Oszd meg a véleményed a kommentek között!