fbpx

Válságálló Befektetési Stratégiák 2021

.

Előadó: 

Vasziljevics Erika

HR managerként végzett, de sosem dolgozott a szakmájában. Bárhova is sodorta az élet mindig ingatlanokkal, felújításokkal, átalakításokkal kellett foglalkoznia.

Kb. 8 évvel ezelőtt átállt a vállalkozói oldalra, és elkezdett lakásokat vásárolni, és felújítani, majd eladni. Sokat kellett hozzá tanulnia, rengeteg tapasztalatot gyűjtött, új kapcsolatokat kellett kiépítenie. A legfontosabb feladat az volt, hogy megtalálja a csapatot, akikkel jó együtt dolgozni, és létrehozzon egy céget. Nőként nem volt egyszerű érvényesülnie ebben a szakmában, de a tapasztalatok, az összegyűlt tudás és a fix csapat meghozta az áttörést. Eddig közel 50 lakást újítottak fel kiváló minőségben.

Szerinte ez egy nagyon jó szakma. Rengeteg rossz állapotban lévő lakás van, az emberek nem akarnak felújításokkal bajlódni, viszont szeretnének szép ingatlanban lakni. Hisz benne, hogy a szép lakásokra és a magas minőségű kivitelezésekre mindig lesz kereslet. Úgy érzi, hogy a helyén van. Megtalálta azt a kreatív és változatos munkát, amit keresett. Értéket teremtenek, mert minden lakást úgy kezel, azt is, amit megbízásra újít fel, mintha a sajátja lenne. Szereti a munkáját, mert megtalálja benne mindazt, ami lelkesíteni és motiválni tudja.

Jelenlegi helyzetben igyekeznek alkalmazkodni a változásokhoz, próbálnak okos döntéseket hozni és fejlődni tovább akár más irányokba is. Izgalmas folyamat ez, mert pont a folyamatos brainstorming nyit meg új lehetőségeket és nézőpontokat, olyanokat, amikre egyébként nem is gondolt volna.

Az előadás témája:

Nőként is lehetsz sikeres az ingatlanbefektetési piacon

Vasziljevics Erika weboldalát itt találod:

Tovább a weboldalra

A videót pedig itt indíthatod!

Lemaradtál valamelyik előadásról? Vagy szeretnéd megtartani mindegyiket, hogy újra visszanézhesd?

Az összes felvétel a tiéd lehet + 2 ajándék bónusz 90% kedvezménnyel!

Ha még nem tetted, válaszd az EXTRA csomagot!

Hogy tetszett a videó? Oszd meg a véleményed a kommentek között!