fbpx

Válságálló Befektetési Stratégiák 2021 

FIGYELEM! Csak igazán elkötelezetteknek! 

  

Kérd a virtuális konferencia összes felvételét most és a két bónuszt 89.990 Ft helyett 8.990 Ft-ért!

A bónuszokat MOST AZONNAL megkapod! Így akár már ma elkezdheted tanulmányozni őket!

 

 Ahogy említettem az előző oldalon a Válságálló Befektetési Stratégiák 2021 online konferencia ingyenes. Február 08. és 12. között, 48 órán keresztül minden előadás elérhető lesz. 

15 szakértő fogja megosztani veled a tudása legjavát! Ha csak passzívan hallgatod az elődásokat az nem fog eredményekhez vezetni. A hangsúlynak a tanultak gyakorlatba ültetésén kell lennie!

Ezenfelül az is előfordulhat, hogy nem jut időd az összes videót megnézni.

Az előbbi két okból kifolyólag, lehetőséged van megvásárolni a konferencia felvételeket és bónuszokat 90% kedvezménnyel egy jelképes összegért 8.990 Ft-ért!

Kérem a kedvezményes felvételeket és az azonnali hozzáférést a bónuszokhoz!

A felvételek megvásárlásával:

Megkapod örök életre a 15 szakértőnek a tudását. A jövőben bármikor elő tudod venni a felvételeket, amikor egy befektetési döntés előtt állsz.

Rengeteg tudást fogsz kapni. Valószínű, hogy nem fogod tudni feldolgozni egyszerre. A felvételek birtokában lehetőséged lesz a saját tempódban feldolgozni az összes videót!

A sikeres befektetői út egy hosszútávú folyamat. Az ehhez kapcsolodó tudást is érdemes megtartani a jövőre nézve. Elevenítsd fel bármikor az elhangzott tanácsokat, tapasztalatokat! Ne feledd, akár már egy stratégia megváltoztathatja a pénzügyi jövődet!

Válaszd a felvételcsomagot a 2 bónusszal 90% kedvezménnyel!

Mikor érdemes megvásárolnod a felvételeket?

Ha szeretnéd hatékonyabban elsajátítani a tanultakat, és szeretnél biztosra menni a befektetéseiddel!

Az előadásokat végighallgatni fantasztikus dolog, és biztos vagyok benne, hogy inspirálóak lesznek. Ez az első lépés.

Igazi változást befektetőként azonban csak akkor tudsz elérni, ha gyakorlatba ülteted, és használod a tanultakat! Nézd vagy hallgasd meg újra a felvételeket, akkor amikor egy befektetési döntés előtt állsz.

Most 89.990 Ft-nyi értéket kapsz 8.990 Ft-ért!

A rendezvény felvételeinek végleges ára 50.000 Ft lesz, de ezen az oldalon most 8.990 Ft-ért megvásárolhatod.

Sőt! Most a rendezvény felvételei és hanganyagai mellé ajándékba adunk 2 értékes bónuszt is, amelyeknek az összértéke 39.990 Ft!

Tartsd meg örök életre az összes hasznos információt, hogy újra és újra elővehesd, amikor szükséged van rájuk. Vásárold meg most egy jelképes összegért, a normál ár 10 százalékáért a felvételcsomagot!

A videókat és a hangfelvételeket a summit végén küldöm.

 

A 2 bónuszt pedig AZONNAL!

Miért jutsz hozzá a felvételekhez ekkora kedvezménnyel?

Az esemény először kerül megrendezésre, és ezért szeretnénk, hogy minél több emberhez eljusson.

Ezenfelül hagyományteremtő jelleggel indítom a Válságálló Befektetési Stratégiák 2021 – Online Summitot. Célom, hogy minél több elégedett résztvevőnk legyen, és bátran ajánlják tovább ismerőseiknek a konferenciát jövőre is!

A 2020-as év nagy kihívások elé állított mindenkit. Az embereknek szükségük van olyan gyakorlati tanácsokra, amik biztonsággal segítenek vagyont építeni – most jobban, mint valaha.

A summit egyik fő célja, hogy az előadásokon átadott információ minél több személyhez eljusson, és segítse a befektetési döntéseiket a jövőben. Ezért döntöttem úgy, hogy a felvételeket bárki számára könnyen megfinanszírozható feltételekkel kínálom!

A csomag megvásárlásával segíted a konferencia fenntarthatóságát. Szeretnénk elérni, hogy ez az egyhetes rendezvény önfenntartó legyen. 10,000+ emberhez csak hirdetésekkel tudunk eljutni, aminek milliós nagyságrendű a költsége.

A felvételek megvásárlásából beérkező összeget ezekbe a hirdetésekbe forgatjuk vissza. Így te is hozzájárulsz a Válságálló Befektetési Stratégiák 2021 – Online Summit sikeréhez, és hogy minél több emberhez eljusson ez a rengeteg hasznos tudás.

 

Az üzleti életben szeretem a WIN-WIN helyzeteket. Ezért kidolgoztam egy mindenki számára nyertes megoldást.

A rendezvény szakértőinek az óradíja több tízezer forint is lehet. Ezzel szemben a summit felvételek megvásárlásával 15 szakértő tanítását és tanácsait kapod meg egy jelképes összegért. Ekkora tudást ilyen alacsony összegért nagyon kevés helyen kaphatsz meg.

A summit előadói óriási tudással rendelkező szakemberek, akiknek a gondolataira érdemes odafigyelni. Ezzel a rendezvénnyel teret tudok biztosítani nekik, hogy az üzenetükkel eljussanak azokhoz az emberekhez, akiknek igazán szükségük van rá.

Küldetésemnek tekintem, hogy minél több személynek segítsek sikeres befektetésekkel vagyont építeni. Ehhez az egyik legjobb eszköz az önfinanszírozó online rendezvény, amivel a fejlődni vágyó befektetőket a leghatékonyabban tudom elérni.

Az üzleti életben szeretem a WIN-WIN helyzeteket. Ezért kidolgoztam egy mindenki számára nyertes megoldást.

A rendezvény szakértőinek az óradíja több tízezer forint is lehet. Ezzel szemben a summit felvételek megvásárlásával 15 szakértő tanítását és tanácsait kapod meg egy jelképes összegért. Ekkora tudást ilyen alacsony összegért nagyon kevés helyen kaphatsz meg.

A summit előadói óriási tudással rendelkező szakemberek, akiknek a gondolataira érdemes odafigyelni. Ezzel a rendezvénnyel teret tudok biztosítani nekik, hogy az üzenetükkel eljussanak azokhoz az emberekhez, akiknek igazán szükségük van rá.

Küldetésemnek tekintem, hogy minél több személynek segítsek sikeres befektetésekkel vagyont építeni. Ehhez az egyik legjobb eszköz az önfinanszírozó online rendezvény, amivel a fejlődni vágyó befektetőket a leghatékonyabban tudom elérni.

Mi a különbség az Ingyenes és az Extra csomag között?

nézd meg a táblázatban!

Nézd át a programot és a szakértőket:

Király Norbert

Sikeres ingatlanbefektető. Hazánk első kreatív ingatlanbefektetésekkel foglalkozó szabadegyetemének, az Online Ingatlan Akadémiának, valamint a Milliomosinas Befektetői Klubnak az alapítója.

Téma:

Hogyan légy szabad ember befektetések segítségével?

Horváth Ferenc

14 éve él Thaiföldön és 10 éve foglalkozik ugyanitt ingatlanokkal.

Aktív befektető, továbbá az ingatlanirodája segítségével az  ügyfeleit is valódi passzív bevételt hozó befektetésekhez juttatja hozzá. 

Téma:
Hogyan vásárolj thaiföldi luxuslakásokat vidéki panel áron?

Dr. Nagy István

A BlockBen Financial Services OÜ vállalat társalapítója.

20 éves szakmai tapasztalattal még mindig az élethosszig tartó tanulás híve. Ha szeretnéd jól átlátni a jelenlegi gazdasági környezetet, akkor István előadását látnod kell!

Téma:

Pénz és értékrendszer újragondolva

Lajos Antal

8 éve él Tenerifén, ahol ingatlanfejlesztéssel foglalkozik.
Gyakorlati szakember, számtalan lakásvásárlással, felújítás utáni értékesítéssel és bérbeadással a háta mögött.
Konkrét számok és információk elsőkézből erről a mediterrán piacról!

Téma:
Így fektess ingatlanba az örök tavasz szigetén, Tenerifén

Braun Rita

18 pénzügyi területen eltöltött évnek és közel 12,000 magyar ember szokásainak a megismerésének köszönhetően kialakított egy nagyon pontos vagyonteremtési modellt.

 Letisztult kritérium rendszer, ami biztonsággal és jól működik a valóságban is.

Téma:

Hogyan építhet bárki egy jól működő befektetési portfóliót?

Schlingloff Sándor

A közel 20 éves szakmai tapasztalatnak és több száz ügyfélnek köszönhetően mára sokan a a professzionális hazai marketing atyjaként tekintenek rá.

Az elmúlt években Startup vállalkozások támogatásával foglalkozik a Safis cégcsoportnak marketing vezetőjeként.

Téma:

Kinek való és kinek NEM a startup vállalkozásokba való befektetés?

Szekeres Zsolt

“A vállalkozást indítók, és az ingatlanhasznosítók adótanácsadója”

Rendszeres előadó és tréner adózási, pénzügyi számviteli, ingatlan-cégcsoport kiépítése témakörökben. Hosszútávú ingatlan bérbeadóként gyakorlati tapasztalatokkal is rendelkezik az ingatlanbefektetés területén belül.

Téma:

Cégként vagy magánemberként fektessek be?

Guttmann Tamás

A Safis cégcsoport egyik alapító tulajdonosa és vezérigazgatója.  Cégcsoportja találmányok felkarolásával és menedzselésével foglalkozik  valamint világsiker-várományos startup vállalatokat hoz létre.

Igazi energiabomba, mindig bíztatja és bátorítja a körülütte élőket.

Téma:

Startupok – KAMU vagy VALÓSÁG?

Sólyomi Dávid

Az Osztalékból szabadon című könyv szerzője.

Budapesten szerzett közgazdasági diplomát, vállalkozóként magyar és amerikai cégek alapításában is részt vett.
Ma befektetéseinek osztalékaiból él, valamint világszerte tanítja, miként érhető el a pénzügyi szabadság azáltal, hogy óriáscégek profitjából osztalék formájában részesedünk.

Téma:

Hogyan tehetsz szert osztalékjövedelemre?

Mit jelent az értékalapú befektetés?

Pinke Attila

A Blockchainbloom alapítója és tulajdonosa. Évek óta foglalkozik a blokklánc és a kriptovaluták világával. 2020-ban indította el a blockchainbloom youtube csatornákat, ahol minden hétköznap friss kriptovaluta és blokklánc hírekkel jelentkezik magyar és angol nyelven. A blockchainbloomhungary Magyarország vezető kirptovaluta csatornájává nőtte ki magát kevesebb mint 9 hónap alatt. Emellett online és személyes képzéseket is tart a témában és folyamatosan új kurzusokat készít az érdeklődőknek.

Téma: 

Miért lehet 2021 egy ígéretes év a kriptoban?

Nagy Gergely

Az OpcioGuru alapítója, ahol 11 éve oktatja az opciós kereskedést, továbbá 15 éve aktívan kereskedik az amerikai opciós piacon. 

Nemcsak az opciókra, hanem általában véve a befektetésekre is mindig rendszerként tekint. 

A 10+ éves aktív befektetői múltnak köszönhetően elképesztő mértékű gyakoralti tapasztalatot halmozott fel, amit jószívvel oszt meg a summit résztvevőivel.

A témája különösen aktuális. 

Téma:

Hogyan változtak a tőzsdei stratégiák a COVID-19 hatására?

Schmidt Kálmán

Németországban szerezte a közgazdász diplomáját és itt került először közelebbi kapcsolatba a nemesfémekkel, elsősorban az arannyal. 

Az itt megszerzett tudással az elmúlt 20 évben már Magyarországon építette a saját vállalatát, amit időközben egyszemélyes kft-ből négy országban jelenlévő cégcsoporttá fejlesztett. Ennek a cégcsoportnak a zászlóshajója Magyar Aranypiac Kft., ahol fizikai arany adásvételét teszik lehetővé és rendszeres elemzéseket tesznek közzé. 

Téma: 
Nemesfémbefektetési stratégiák

Farkas Ferenc

Az Ingatlancsoport Kft ügyvezetője. 2 felnőtt gyerek büszke édesapja. Ingatlanos pályafutását kivitelezőként kezdte 1995-ben.

Családi házak építésével foglalkozott, majd bővítette a tevékenységeit és immáron ingatlanközvetítéssel is foglalkozott több mint 10 éven keresztül. 

2006-tól a frissen elindított ingatlanok.hu csapatát erősíti. 

Ingatlan témában nem igazán lehet meglepni semmilyen kérdéssel. 🙂

Téma:

Hogyan elemezzük a trendeket az ingatlanpiacon?

Hervát Attila

Attila a FlavonMax network taplalekkiegeszto cégnél az egyik legmagasabb karrier szintet elért vezető és az ott megkeresett pénzének keresett helyet ahol fialtathatná.
Így keveredett Király Norbert szemináriumára. Számos sikeres adasvátelen van azóta túl.
Fő ereje abban rejlik, hogy azonnal gyakorlatba ülteti, amit megtanul.
Mindenképp érdemes meghallgatni az előadását, ha szeretnél sikeres lenni az ingatlanbefektetések területén.

Téma:

Profit viszonteladási célú lakásadásvételekkel, a válság alatt is

Veres Attila

A Passzív Jövedelemforrások Fanatikusa – Cégvezető, Nemzetközi író, befektető.

2001-óta vállalkozó, több mint 6 féle Passzív jövedelme van. Különleges gondolkodását a távközlés, tisztítás technika, direkt értékesítés, pénzpiac, webáruházak, ingatlan és üzleti -befektetések területén egyaránt bizonyította.

Most egy nagy nemzetközi Brand felépítésén dolgozik komoly sikerekkel.

Téma:

Passzív jövedelemforrások a gyakorlatban

 

Vasziljevics Erika

8 éves vállalkozásában lakásokat vásárol, majd csapatával felújít és értékesít. 

Nulláról indult, mostanra pedig több mint 50 lakás felújításán vannak túl. 

Erika hite szerint a szép lakásokra és magas minőségű kivitelezésekre mindig lesz igény. 

Bár nőként nem volt könnyű érvényesülni a szakmában, az összegyűlt tudás és a fix csapat mára meghozta az áttörést. 

Téma:

Nőként is lehetsz sikeres az ingatlanbefektetési piacon

A Válságálló Befektetési Stratégiák felvételcsomag bónuszai

Ezeket a vásárlás után azonnal megkapod!

BÓNUSZ #1

Milliomosinas Befektetői Klub – Éves klubtagság

Milliomosinas Befektetői Klub – Éves klubtagság

(30.000Ft helyett ingyen!)

Szeretnél befektetésekkel foglalkozni, de nem tudod hogyan indulj el? Szükséged lenne olyan szakember segítségére, aki maga is aktív befektető? Szeretnéd fejleszteni a pénzügyi intelligenciád?

A Milliomosinas Befektetői Klub szolgáltatásaival sikeresen segíti a befektetőket az útjukon.

A klubtagjainkat eredményes befektetési stratégiákkal támogatjuk, a megvalósításhoz pedig gyakorlati segítséget adunk.

Amikor nincsenek élő rendezvényeink, akkor sem maradtok befektetési ötletek nélkül. Rendszeresen küldök VIP e-maileket, azokról a befektetésekről, amikben jelenleg benne vagyok vagy amikben látok potenciált.

BÓNUSZ #2

Profi Ingatlanbefektetők Aranyszabályai – Videós tananyag

Profi Ingatlanbefektetők Aranyszabályai – Videós tananyag

(9.990Ft helyett ingyen!)

Közel két évtizedes ingatlanbefektetői pozitív és negatív tapasztalataimból állítottam össze “A Profi Ingatlanbefektetők Aranyszabályai” legfrissebb prezentációmat.

Összesen 25+1 olyan aranyszabályt osztok meg veled, melyek kapaszkodók lehetnek a sikeres befektetői karriered során, a mentori útmutások mélyebb megértéséhez, szemléltetéséhez. Számos példát is bemutatok, amiket én is alkalmazok!

Elemezzük ki, hogy megéri-e befektetni önmagadba a mai napon:

A Válságálló Befektetési Stratégiák 2021 online konferencia videófelvételeinek értéke 40.000 Ft, hangfelvételeinek értéke 10.000 Ft. A bónuszok összértéke 39.990 Ft.

Ez azt jelenti, hogy 89.990 Ft értékű csomaghoz juthatsz hozzá MOST mindösszesen 8.990 Ft-ért!

Ha még mindig bizonytalan vagy, akkor megmutatom az extra részét is az ajánlatnak!

Minden befektető álma a kockázat nélküli befektetés!

Garantálom, hogy hasznosnak fogod találni a korlátlan hozzáférést a videókhoz. Mindegy, hányszor hallgatod meg őket, mindig más-más ötlet vagy információ fog mélyebben rögzülni.

Ha azonban mégis úgy érzed, nincs szükséged ezekre a felvételekre, mert semmit nem adnak neked, akkor írj nekem egy e-mailt a felvételek kézhezvételétől számított 30 napon belül, és kérdés nélkül visszaadom a pénzed!

Mit kapsz a csomag megvásárlásával?

N

Válságálló Befektetési Stratégiák 2021 online konferencia videófelvételeit 40.000 Ft

N

Válságálló Befektetési Stratégiák 2021 online konferencia hangfelvételeit 10.000 Ft

N

Milliomosinas Befektetői Klub
Éves klubtagság 30.000 Ft

N

Profi Ingatlanbefektetők Aranyszabályai
Videós tananyag 9.900 Ft

Összérték 89.990Ft helyett, most 90% kedvezménnyel

8.990Ft

Megrendelés

A sárga “Megrendelés” gombra kattintva, átkerülsz a Stripe fizetési oldalára, ahol az adataidat megadva biztonságosan fizethetsz.

 ADATVÉDELEM

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos, mintha egy boltban vásárolnál kártyával.

Király Norbert

Király Norbert vagyok, hazánk első kreatív ingatlanbefektetésekkel foglalkozó szabadegyetemének, az Online Ingatlan Akadémiának, valamint a Milliomosinas Befektetői Klub alapítója. Továbbá a Valósítsd meg minden álmod INGATLANBEFEKTETÉSEK segítségével! című könyv szerzője – és a Válságálló Befektetési Stratégiák 2021 online konferencia házigazdája.

Már egészen fiatalon is nagyon izgatott a passzív jövedelemépítés, a befektetési jövedelem és az anyagi függetlenség témaköre. Hazánkban abban az időben még szinte ismeretlennek számított ez a terület, de én ösztönösen ebbe az irányba orientálódtam. Sajnos 20-25 évvel ezelőtt nem igazán lehetett mentorokat, könyveket vagy tanfolyamokat találni ebben a témában. Engem is elsősorban az élet nevelt. A gyakorlati tapasztalatokban hiszek, ennek következtében keményen megfizettem a tanulópénzt. A nulláról – vagy inkább mínuszból – váltam újra sikeressé – kétszer is! Jelenleg is több ingatlanbefektetési projektem fut három országban és két fintech cég sikereinek kovácsolásában is jelentős szerepet vállaltam.

Több mint 15 éve segítem hallgatóimat és klubtagjainkat, hogy nekik ne kelljen olyan hullámzó életutat bejárniuk, mint nekem kellett. Előadásaimmal, oktatóanyagaimmal, írásaimmal az elsődleges célom egy használható, gyakorlatias tudás átadása, amely segítségével valós befektetési jövedelem generálható.

Király Norbert

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Ha további kérdésed lenne, írj nekünk az hello@milliomosinas.hu e-mail címre!

Hogyan kapom meg a felvételeket?

A konferencia vége után azonnal elküldjük e-mailben az összes videó felvételét és hanganyagát.

Hogyan kapom meg a bónuszokat?

A bónuszokat a vásárlást követően AZONNAL elküldjük e-mailben. Így akár már ma elkezdheted tanulmányozni őket. A bónuszok örökre a tieid maradnak, bármikor visszahallgathatod őket.

Tényleg csak 8.990Ft a csomag?

Igen. 8.990 Ft-ért megkapod az “Válságálló Befektetési Stratégiák 2021” videóit, ezek hanganyagát (így akár az autóban is hallgathatod), illetve a két bónuszt.

Mit kapok pontosan, ha megvásárolom a csomagot?

Az “Válságálló Befektetési Stratégiák 2021” online konferencia videófelvételeit, hangfelvételeit, illetve a két bónuszt: a Milliomosinas Befektetői Klub – Éves klubtagságot és a Profi Ingatlanbefektetők Aranyszabályai – Videós tananyagot.

Van elégedettségi garancia?

Igen. A célom, hogy a lehető legjobb és leggyakorlatiasabb tudást kaphasd meg. Ezért ajánlom fel neked a felvételeket és a bónuszokat is. Ha azonban azt mondod, hogy mégsem segítettek a bónuszok, nem tudtad hasznosítani a videókban elhangzott tudást, visszautalom neked a pénzt. Ebben az esetben vedd fel velem a kapcsolatot a videók megkapásától számított 30 napon belül. Még a felvételeket sem fogom visszakérni tőled.

Utalással tudok vásárolni?

Nem, ebben az esetben csak a bankkártyás fizetést tudjuk biztosítani. Mivel sokan vásárolják meg a csomagot, ekkora mennyiségben nem tudjuk kezelni az utalásokat. Köszönöm a megértésedet!

Az itt közzétett információk a figyelemfelkeltést, az ismeretek bővítését szolgálják és nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Digitális pénzek vásárlása, kezelése, startup vállalkozásokkal való együttműködés, tőzsdéken való befektetés kiemelten magas kockázatot jelent, nem megfelelő mindenki számára. Fennáll annak a lehetősége is, hogy a befektetett pénzedet elveszíted. Pénzügyi döntéseid előtt tájékozódj részletesen több forrásból is, szükség esetén konzultálj egy független szakértővel, személyes befektetési tanácsadóddal!